About usServicesProductsContactSitemap
Noutati

21. Sep. 2004
Am lansat site-ul web www.ebitrad.ro

Uram bun venit tuturor vizitatorilor

Servicii

Serviciile noastre pot reprezenta un beneficiu real in dezvoltarea afacerii dumneavoastra, de aceea incercam permanent sa intelegem nevoile dumneavoastra.

Scopul nostru este de a oferi servicii de cea mai buna calitate care sa scoata in evidenta imaginea firmei dumneavoastra si dorim sa va convingem cat mai curand ca a-ti facut o alegere deosebita.

Suntem de asemenea onorati sa devenim partenerul dumneavoastra de incredere in comunicarea internationala.

Efectuam traduceri din si in toate limbile de circulatie internationala precum si din majoritatea limbilor de circulatie regionala.

Legalizarea traducerilor se efectueaza la cererea clientului, pentru aceasta colaboram cu notari publici.

Va putem pune la dispozitie traducatori si interpreti autorizati de Ministerul de Justitie, pentru intalniri de afaceri, ceremonii oficiate in cadrul starii civile, simpozioane si colocvii.

Materialele primite spre traducere si informatiile care se obtin in cursul procesului de traducere precum si gestionarea de proiecte, tehnical writing etc. sunt strict confidentiale.

Domenii de traducere

Tehnic, Juridic, Economic, Bancar, Financiar, Medical

Documente oficiale:

Adeverinte, procuri notariale, declaratii notariale, acte de firma, acte contabile, expertize, rapoarte, programe analitice

Corespondenta personala:

Scrisori, faxuri, cereri, oferte, comenzi, memo-uri, cataloage, oferte de preturi etc.

Documente personale:

Certificate de casatorie/divort, certificate de nastere/deces, diplome, foi matricole, cazier judecatoresc, etc.

Texte tehnice, texte literare, site-uri web, proiecte de cercetare, subtitrare pentru filme, brosuri, scrisori de recomandare, dosare de emigrare, dosare de angajare.

Servicii conexe

Tehnoredactare computerizata

Oferim servicii de tehnoredactare incluse in tarif pentru toate materialele primite pentru traducere de catre firma noastra.

Legalizare documente traduse

Timpul inseamna bani iar dumneavoastra nu vreti sa PIERDETI TIMP!

Noi va ajutam sa nu pierdeti nici timp nici bani prin asigurarea serviciului de legalizare a tuturor tipurilor de documente traduse, prin intermediul notariatelor publice asigurand astfel servicii rapide pentru toate legalizarile cerute.

Scanare, grafica

Compania noastra ofera servicii de scanare documente, imagini, inserare in diferite materiale. prelucrare grafica de inalta calitate a documentelor si imaginilor scanate, salvarea documentelor pe discheta sau CD, transformarea documentelor traduse in format PDF.

Printare si legare documente

Toate materiale traduse de firma noastra sunt predate clientului in forma tiparita, alb-negru, dar oferim la cerere si servicii de printare color contra cost.

Date contact

Tel: +40-21-3202870
Fax: +40-21-3202870
Mobil: +40-722-950380

Email: office@ebitrad.ro

Info: info@ebitrad.ro

 

    
 


Site-uri
  • Traduceri
  • Imobiliare
  •  
    Despre Noi | Servicii | Oferta | Cariera | Contact
     
    Toate drepturile rezervate 2004. http://www.ebitrad.ro